Anyu fut

Anyu fut

Hazafutás

2014. december 14. - Benes Bea

Nem, nem váltottam sportot, egyszerűen csak az van, hogy kitaláltam, a futós napjaimon jó lenne hazafutni a munkából. Több haszna is van:

  • egy órával tovább maradok bent
  • nem vesztegetek el egy órát utazásra és még utána megyek futni
  • ha a többiek is tudják, hogy futós napom van, így muszáj mennem
  • új az útvonal

A táv kellemes, 13 km, java része a rakparton. Közhely, de Budapest gyönyörű kivilágítva, ráadásul most a 2-es villamos a csillamos, remélem, fogom látni a budai oldalról.

Még csak egyszer futottam meg, de januártól rendszeressé teszem mindenképp. Ha pedig majd világos lesz, akkor beiktathatom a Gellért hegyet is, most sötétben még nem mertem megpróbálni.

A Margit-híd és a Batthyány között viszont túrják az utat, ott csak óvatosan lehet haladni, utána viszont végig simán, most még sok biciklis vagy turista sincs. Viszont elég sok futó jött szembe, na persze köszönni csak egy köszönt.

A Kopaszi kicsit fura sötétben, de ezt is ki tudom cselezni, ha a Petőfi hídnál felfutok mondjuk a Kosztolányira. Szóval sok variáció van ebben az útvonalban, jól kitaláltam :)

A szükséges cuccaimat futós hátizsákban tudom magammal vinni, újra és újra bebizonyosodik, mennyire jó vásár is volt. Könnyű, belefér egy csomó minden, egyáltalán nem ugrál a hátamon, nem mozog, nem zavar, és szabadon marad a kezem is mellette. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyufut.blog.hu/api/trackback/id/tr106979409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása