Anyu fut

Anyu fut

Kilométergyűjtés

2015. január 06. - Benes Bea

Meg nemcsak az, de edzésterv is. Saját kreálmány, még tesztelés alatt. Majd az első hónap tapasztalatai alapján okosabb leszek, de igyekeztem úgy összeállítani, hogy egyrészt illeszkedjen a napirendünkhöz (= Peti edzéseihez, hétvégi programjaihoz), másrészt legyen benne erősítés is (hetente egyszer szervezett keretek között), illetve hogy a lustaságom is megkapja a magáét (így van heti egy pihenőnap).

Most úgy néz ki a terv, hogy hétfőn és szerdán hazafutok munkából (ez 12 km alkalmanként), ha világosabb lesz, beiktatom a Gellérthegyet. Szombaton és vasárnap is futok, ha lehet, valaHOL, valaKIKKEL, mert az baromi motiváló és élvezetes és kizökkent a napi rutinból. Új útvonal, új emberek, új kihívások. Erre a Szigeten jöttem rá a Kvázibárki futáson, ahol fantasztikus 6 perces kilométereket futottunk, és az egész futástól úgy feldobódtam, mint már régen. Meg terepre is kellene járni, szóval amikor csak tudok, nincs kifogás, megyek.

Péntek fixen erősítés valaHOL, mert ez is kell, és muszáj eljárnom hozzá, otthon könnyebb ellógni. Még keresem a termet, de azt tudom, hogy TRX vagy cross fit vagy valami ehhez hasonló kell, hogy legyen. Nemcsak a futáshoz nélkülözhetetlen törzsizmokat szeretném megedzeni, hanem a többit is kicsit.

Csütörtök szintén fix, akkor lazulok :)) Vagyis az a nyújtás nap, azt lehet otthon is, az a pihenés.

Marad a kedd, na ezt szánom egyelőre otthoni erősítésre, egyelőre ez tűnik a leggyengébb láncszemnek.

Jó lenne még jógázni is, de arról most egyelőre időhiány miatt letettem, majd eljön az ideje. Meg úszni és spinningelni, de ez is ugyanaz a kategória.

Ez a beosztás maradna a Vivicittáig, utána meglátjuk, tudom-e tartani, vagy szükséges változtatni.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyufut.blog.hu/api/trackback/id/tr267047343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása