Anyu fut

Anyu fut

A mindig futó jótékonykodó - Kreatív cikk

2015. december 17. - Benes Bea

Készült velem egy interjú. Életemben az első. Van benne szó munkáról, de azért főleg a futásról, és arról, hogy miért fontos segíteni és "jónak lenni". Olvassátok, szeressétek:

 

Nem kell mindig pénzt adni. Adja az idejét, az energiáját, vagy legyen önkéntes. Mindenki meg tudja találni azt, amivel segíthet, és nem áldozat a részéről – ezt az Uniomedia pr tanácsadója mondta, aki alapítványokat támogat, önkénteskedik, és minden létező futóversenyre benevez, ha tudja, hogy azzal másokon is segíthet. Ismerjétek meg ti is Benes Beát, a Coca-Colával közös Jó arcok című pályázatunk újabb jelöltjét.

Azt mondják rólad, hogy a jóságoddal inspirálsz másokat. Nem nehéz ma jónak lenni?
Hiszem, hogy amit én adok, azt fogom visszakapni. Ha pozitívan állok az emberekhez, velem is azok lesznek. És ugyanez igaz a segítségnyújtásra. Ha te megteszed az első gesztust, akkor a többi ember is könnyebben megteszi. Sosem felejtem el azt az időt, amikor a vakok intézeténél dolgoztam. Sok látássérült közlekedett a környéken, és hiába voltak hangjelzést is kiadó lámpák a zebráknál, egyszer egy bácsi bottal beszorult a zebra közepére az autók közé, mert azok közben zöldet kaptak, és elindultak. Mindenki dudált, de senki nem segített addig, amíg nem szaladtam oda, hogy átkísérjem a bácsit a zebra túloldalára. Utána már persze egy autóból kiszálló srác is odajött megkérdezni, hogy minden rendben van-e. Sokszor tapasztaltam ezt. Ha te megteszed az első lépést, akkor a környezeted is hajlandó lesz megtenni, és nem érzi majd kellemetlennek segíteni.
A cikk folytatását a Kreatívon tudjátok elolvasni.

A bejegyzés trackback címe:

https://anyufut.blog.hu/api/trackback/id/tr978180086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása