Anyu fut

Anyu fut

Ünnep, szabadság, futás

2015. december 24. - Benes Bea

Az év végi két hét általában és majdnem mindenkinél a pihenésről szól, a sok alvásról, sok-sok evésről és ivásról. Ezért aztán januárban ugyanez a majdnem mindenki diétázni, fogyókúrázni, sportolni kezd. Januárban megtelnek a kondi- és edzőtermek, futópályák - hogy aztán legkésőbb márciusra ismét ki is ürüljenek, vagyis ugyanazok járjanak oda, akik már egyébként is, a Karácsonyi Nagy Zabálás előtt is.

Nekem viszont ez a két hét már harmadik éve egész mást jelent. Ilyenkor van időm, sokkal több időm a mozgásra, és ezt ki is használom. A futás mellett sokkal több jóga és nyújtás és gerinctréning fér bele a napomba, így aztán a bejgli-zserbó-szaloncukor sem okoz komoly gondokat.

Egyébként pedig mindenki pihenjen úgy, ahogy neki a legjobb, a lényeg, hogy érezzétek jól magatokat és töltődjetek fel a következő évre!

run-christmas.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyufut.blog.hu/api/trackback/id/tr428195354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása