Anyu fut

Anyu fut

Összegzés

2016. március 01. - Benes Bea

Januárban bár terveztem, de a végén mégis elmaradt az összegzés, így most februárban írom meg az elmúlt két hónapét egyben.

A decemberi pihenés után januárban indult az alapozás, a terv 200 km volt, utána 10-10 százalékkal szeretném emelni a kilométerek számát. Mivel a február rövid hónap még szökőévben is, így elég ambíciózus elképzelés volt :) Ráadásul a havi egy TT sem számít bele sajnos, szigorúan csak a futás kilométereit számolom.

A január szép is lett, 202 km futás, 19 km túra, sok-sok gerinctréning, nyújtás és jóga. A február ehhez képest már nehezebben lett volna meg, de ezt csak magamnak köszönhetem, az ellustálkodott heteket be kellett volna hozni a végén Egy huszáros hajrát terveztem a hónap végére, 27 km-es YT-val, és még hétfőn egy kicsivel, de az élet közbeszólt, egy vírus ledöntött a lábamról, így a hónap elég karcsú lett: 192 km futás, 19,5 km túra, 4 gerinctréning, 3 nyújtás és 4 jóga.

És bár az időjáráson most épp nem látszik, már március van, jön a tavasz előbb-utóbb, és az mindig jó :) Én pedig ismét elhatározom, hogy minden alkalmat kihasználok a futásra, mert bármikor közbejöhet valami, inkább legyen több a kilométer, mint kevesebb :)

 

l1319072422.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyufut.blog.hu/api/trackback/id/tr478414078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása